Het zoveelste Vmax forum?

Ga naar beneden

Het zoveelste Vmax forum?

Bericht  Admin op di 28 apr 2009, 13:34

Er zijn in de afgelopen jaren heel wat forums opgestart voor en door de Vmax rijders. In vele gevallen zijn deze gekoppeld aan een club.
Deze forums zijn in sommige gevallen ook een succes en uitgegroeid tot een ware community.

Het Vmax Actieforum is enigzins anders. Dit forum is niet gekoppeld aan een club.
We hopen hiermee ook een community uit te bouwen maar zonder enige club-relatie.
Wat niet wegneemt dat ook hier spontane ritjes zullen georganiseerd worden. Of dat we samen naar één of andere bijeenkomst zullen trekken. Al dan niet een bijeenkomst van Vmax clubs.

In de lage landen leek er ons een tekort aan een community voor de nieuwe Vmax rijder. In België is er al helemaal geen forum dat ten dienste staat voor de nieuwe Vmax. In Nederland moet dit nog volledig op gang komen. Terwijl er in andere werelddelen reeds één en ander op til staat.
Het Vmax Actieforum probeert daarop een antwoord te zijn.

De bedoeling van het Vmax Actieforum is om alle nuttige informatie te verzamelen dat over de gehele wereld te vinden is en dit aan jullie allemaal beschikbaar te stellen. We proberen dit zo objectief mogelijk te doen en proberen toegevoegde waarde te creëren door de pro en contra's erbij te vermelden.

Uiteraard blijft de V-Max van de eerste generatie ons ook nauw aan het hart liggen en wordt ook daar nog aandacht aan geschonken. Zij het wel in mindere mate. Simpelweg omdat hiervoor reeds andere forums voor bestaan. We zullen dan met veel plezier verwijzen naar deze waardevolle forums. In de lage landen is hier bijvoorbeeld een bloeiend forum op de Vmax club Holland. Het is dan ook helemaal niet onze bedoeling met deze erkende forums te gaan concurreren.

We hopen op die manier ons steentje te kunnen bijdragen aan de Vmax community in de lage landen door dit forum op te bouwen voor de Vmax rijder van de 2de generatie.

Veel plezier en veilige kilometers!

Het Vmax Actieforum Team.
avatar
Admin
Admin
Admin

Aantal berichten : 28
Join date : 31-03-09

http://vmax.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

nieuwe v max

Bericht  Marsmax op di 18 jan 2011, 23:13

Hoofdzakelijk voor nieuwe V maxen? Dan heb ik hier niets te zoeken Sleep

Marsmax
Nieuwkomer
Nieuwkomer

Aantal berichten : 1
Join date : 18-01-11

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum